22 mrt 2012

LUSH PASEN

Vergeet even die heerlijke chocolade caloriebommetjes je momenteel overal in de winkels ziet liggen. Ze zijn zo inventief dat zelfs M&M's een eigen Paas edition heeft. Maar oh so cute met een klein konijtje op elke M&M. In tegenstelling tot al deze zoetigheden, vond Lush een goed alternatief. Ontdek snel de limited edition collectie die Lush bedacht voor Pasen.


Om compleet in de Paas sfeer te komen heeft Lush een nieuwe bubble bar die slechts tijdelijk te koop is namelijk The Carrot. Jeps dit worteltje is niet zomaar een wortel, het is namelijk eentje die massa's aan schuim aanmaakt, en heerlijk ruikt. Verrassend genoeg niet naar wortels, maar  verrijkt is met fruitoliën. Maar waarom dan de naam The Carrot? Deze bubblebar bevat wortelolie rijk aan vitamine A en verzacht de huid.



Pasen zou Pasen niet zijn, zouden er geen eitjes de revue passeren. The Immaculate Eggception is een tweedelige bruisbal. Vergelijkbaar met een kindersurprise! Maar dan zit er aan de binnenzijde als verrassing een mini kuikentje of een mini konijntje verstopt. De heerlijke geuren die tijdens de bruis sensatie naar boven komen zijn pompelmoes, ylang ylang en vanille. Je kan deze bruisbal gebruiken in drie keer, indien je dat wenst.


Een ander schattig eitje is de Fluffy Egg bruisbal. Dit zoete ei zonder calorieën bevat schattige suikerbloementjes en ruikt mierzoet naar marshmallows. In mijn ogen doet de Fluffy Egg mij denken aan de geur van Snow Fairy.



Speciaal voor de feestperiode rond Pasen heeft Lush een limited edition Furoshiki sjaaltje waarin jouw suikervrije bruisballen in verpakt kunnen worden. Ziet het er niet lief uit?



Graag een cadeau'tje? Dan is de Hoppy Easter misschien wel een leuke giftset. In dit schattige konijtje zit namelijk de bubble bar en the Fluffy Egg verpakt.


Te koop bij de Lush winkels in Antwerpen (De Keyserlei) en Brussel (Louisalaan en Rue des Frippiers)

Hoppy Easter 18.95 euro
Chick Knot Wrap (sjaaltje) 3.95 euro
The Carrot 8.95 euro
The Immaculate Eggception 12.95 euro
Fluffy Egg 5.50 euro

Wat denk je? Laat jij je verleiden door deze suikervrije schatjes?

3 opmerkingen: